Inred väggarna med böcker

Inred väggarna med böcker

Letar du efter ett annorlunda och unikt sätt att återbruka dina gamla böcker? Då har du helt klart kommit rätt. Idag är det många som har bokhyllorna fulla med böcker som aldrig får läsas igen och vad är då bättre än att återbruka dessa på rätt sätt?

Att inreda med böcker har blivit riktigt populärt under de senaste åren och det är inte svårt att förstå varför. Det är något visst med de klassiska gamla böckerna, de gulnade sidorna och de skavda pärmarna som gör att böcker känns mycket speciella. Detta är naturligtvis något du kan använda dig av för att inreda ditt hem och ge det både personlighet och karaktär.

Så pryder du väggarna med böcker

Det är inget måste, men vi rekommenderar att du investerar i högkvalitativ väggfärg innan du börjar pynta med dina böcker. En nymålad vägg med en vacker väggfärg kommer att få böckerna att sticka ut lite extra. Hos Familjetapeter hittar du giftfri väggfärg som passar till alla rum i ditt hem – från vardagsrummet till barnens sovrum och hall.

Så hur ska du då gå tillväga? Vi har tre fina inredningstips som du kan använda dig av!

1. Skapa vackra bokhyllor med hjälp av dina gamla böcker. Du använder alltså själva bokpärmen för att skapa små eller stora hyllor på dina väggar.

2. Öppna böcker med bilder eller text blir ett vackert inslag. Testa att låta böckerna ringla över väggen med både öppna och stängda pärmar.

3. Tycker du det är svårt att fästa böckerna på ett bra sätt? Varför inte riva ut dina favoritsidor och använda som tapet på en fondvägg?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

writers