Lyssna på böcker

Lyssna på böcker

Om du av någon anledning tycker det är svårt att läsa böcker kan du idag istället lyssna på många böcker. Så gott som alla böcker som publiceras nu för tiden, släpps även som ljudböcker. Det kan vara ett bra alternativ för dig som inte tycker om att läsa, eller för att kunna njuta av en bok samtidigt som du gör annat.

Lyssna direkt i mobilen

Du kommer att kunna lyssna på ljudböcker direkt i din smartphone. Det finns flera olika tjänster där du kan ha en prenumeration på just ljudböcker. Du betalar då en summa varje månad och får tillgång till ett riktigt stort urval av böcker. Precis som en strömningstjänst för film och serier.

Det är bra att ha tillgång till hörlurar när du ska lyssna på en ljudbok. Hos Webbhallen hittar du både in-ear och on-ear modeller till bra priser. Hörlurarna kommer från kända varumärken, och de finns i många olika prisklasser. Du får alltid fri frakt om du handlar över 500 kronor.

Fördelar med ljudböcker

Det finns en del fördelar med att välja att lyssna på en bok istället för att själv läsa. Den största fördelen är förstås att du kan göra annat under tiden, och på så vis blir det lättare att hinna med fler böcker. Pendlar du exempelvis till jobbet med bil kan du passa på att lyssna på en ljudbok medan du kör, eller varför inte plugga in hörlurarna medan du städar hemmet?

En annan fördel är att tack vare ljudboktjänster i mobilen kommer du att ha tillgång till ett riktigt stort utbud av böcker du kan välja mellan. Du kan också låna ljudböcker från ditt bibliotek, något som alltid är helt gratis.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

writers